Tehertaxi,szolgáltató, költözteto kiválasztásának szempontjai. .

Tehertaxi szolgáltató, költözteto kiválasztásának nincs bonyolult szempontrendszere, de a megfelelo szolgáltató kiválasztása olykor nem is olyan egyszeru mint ahogy elsore gondoltuk.

Ha a tehertaxi szolgáltatót ismerosünk ajánlotta, könnyen tájékozódhatunk a megbízhatóságukról, méghozzá hiteles forrásból,viszont ha nem ismerosunk ajánlotta akkor.. érdemes megnézni a szolgáltató honlapját, találunk e rajta fix elérhetoséget, postacímet.

Sok esetben csak egy mobil telefonszám található ami nem biztos hogy a bizalmunk alapja...

Ha ajánlatot kérünk akár telefonon vagy e-mailben, részletesen vázoljuk a körülményeket, mit kell szállítani, hanyadik emeletrol kell szállítai, van e lift a házban, szállítás céljára használható e.

Ha ezt nem tesszük, a tehertaxi szolgáltatók egy része ezt kihasználva, utólag pótdíjat számít fel (az Elvisz Tehertaxinál ez elvbol tilos) mondván hogy: " nagyon nagy volt...", "nagyon nehéz volt...", "a 3. emeletrol kellett lehozni...", Stb

Nem mindegy a díjszámítás alapja. Sok tehertaxi szolgáltatónál "minden megkezdett óra" a díjszámítás alapja, ami azt jelenti ha Önnek 1 órát és 10 percet vett igénybe a szállítása akkor is ki kell fizetnie a 2 órára esedékes díjat.

Az Elvisz tehertaxi esetében az 1 óra 5 perc is 1 órás díjnak felel meg, és a másfél órás fuvar esetén is másfél órára járó díjat kell fizetni.

Nettó vagy bruttó ár? Tehertaxi szolgáltatók gyakran nem a fizetendo óradíjakról tájékoztatják az érdeklodot hanem áfa nélküli nettó árakról, ami kellemetlen meglepetések alapja lehet amikor fizetésre kerül sor...

Elvisz tehertaxi teamm

Vissza a fõoldalra